Merhabalar

Oğlum Ali Erhan Denizoğlu Devrialem Koleji 5. Sınıf öğrencisi. Oğlum için okul arayışında bizim önceliğimiz mutlu olacağı bir ortamda olması, sabahları saatimiz çaldığında okula gideceği için çok mutlu uyanması ve servisi geldiğinde okula koşarak gitmesiydi. Seçim yaparken Ali’cim burda çok mutlu olur, başarısıyla gurur duyarız diyebileceğimiz bir okul bulmuştuk. Okula her gidişimde güler yüzle karşılayan personeli, birbirinden başarılı öğretmen kadrosu ve çok tecrübeli idare kadrosuyla şükürler olsun çok doğru bir seçim yapmışız diyip, gözüm arkada kalmadan evime dönebiliyorum.

Mutlu olması beklentimizin birinci şartı peki ikinci şartımız akademik anlamda neler yapar okul;  Haftada 16 saat yabancı dil dersi, okul çıkışlarında çocuklarımızın eksik kalan yönlerine göre etüt dersleri, aradığımızda cevap alabileceğimiz çocuğumuzla birebir ilgilenen danışman öğretmenlerimizle ve sınavlara disiplinli, planlı hazırlama yöntemleriyle bence akademik anlamdada doğru adresteyiz dediğimiz yer okulumuz. Sınavlardan yoruldunuz derslerden boğuldunuz hadi biraz ara verelim diyip sosyal etkinlikleride çocukların hayatına sokan aileye yapması gereken pekte bir şey bırakmayan çok profesyonel bir okul Devri Alem Koleji.

Gelelim beklentimizin bir diğer şartı fiziki ortamına ; Okula ilk girdiğimde hissetiğim sıcak ortamın dışında bir çocuğun her istediğine cevap verebilecek herşey vardı okulda. Tüm anne ve babanın aradığı hijyen özelliği, öğrencilerin biribirinden lezzetli yemeklerini rahatlıkla yiyebileceği kocaman bir yemekhanesinin, kocaman bir cafesinin, biraz mola kitap okuyalım diyebileceğiniz muhteşem bir kütüphanesinin ve etkinliklerde “erken gidimde yer kapim” demeye gerek olmayacak kadar büyük bir konferans salonunun olduğu kampüsüylede en iyi eğitimi veren bir okul Devri Alem Koleji.

Velilere en iyi hizmeti veren, çocukları eğitim öğretim hayatlarında gelebilecekleri en iyi yere getiren, çok büyük bir fedakarlıkla ve özveriyle çalışan tüm okul çalışanlarına, öğretmenlerimize ve yönetim kadrosuna teşekkür ediyor, başarılarının uzun yıllar devam etmesi dileğiyle saygılarımı sunuyorum. Eminimki okulumuzda okuyan tüm öğrenciler Ali Erhan kadar mutlu ve tüm veliler bizim kadar huzurlu……..

Emeğinize ve yüreğinize sağlık…………….

Mektup2