Sosyal Atmosfer

Kütüphanemiz, hem öğrencilerimizin hem de halkımızın yararlanması planlanarak akademik sistemimizin tam merkezine yerleştirilen on binlerce Türkçe ve İngilizce eser ile hizmet verecektir. Türkiye’nin sayılı lise kütüphaneleri arasında yer alacak olan projemiz, Devr-i Alem’in gurur kaynağıdır.

Gösteri Sanat Merkezimiz, kolejlerimizin kapılarını dünyaya sanatla açma idealleri üzerine, 400 kişilik tam donanımlı bir gösteri salonu, müzik ve güzel sanatlar, akademisi ve bir performans sanatları akademisi ile hizmet verecektir.

Spor Akademimiz, yaklaşık 1400 m2 kapalı alan üzerine kurulu yarı olimpik kapalı spor salonumuzda; futbol, basketbol, voleybol ve hentbol temel disiplinler olmak üzere, öğrencilerimizin özel yetenekleri doğrultusunda tüm atletizm ve spor kulvarlarında akademik eğitim vermeyi planlamıştır.

DAEK Toplumsal Kalkınma Programı

DAEK Toplumsal Kalkınma Programı, öğrencilerimize gerek ders içi gerekse okul dışı etkinlikler aracılığı ile geliştirdikleri pratikte hayata geçirebilecekleri, gerçek ve anlamlı bir toplumsal projede deneyimleme ve değerlendirme olanağı sunmaktadır. Tüm seviyeler için zorunlu tutulan program süresi, ilkokullar için 20, ortaokullar için 30 ve liseler için 40 saat olarak belirlenmiştir.